Älvsala
NYA TOMTÄGAREFÖRENING

Nyheter

Båtupptagning 24 och 25 september

Lördagen den 24 september är det båtupptagning med kranbil i hamnen och området vid hamnplan och upptagningsrampen kommer att vara avspärrade under dagen. Tar upptagningen lång tid, så kan framkomlighet vara begränsad även under söndagen den 25 september.

Detta innebär att det inte går att använda rampen för egen upptagning och att det kan vara svårt att komma ner med bil till bryggorna. Har du frågor om upptagningen kontakta hamnkapten på hamnkapten@alvsala.se eller 070-046 15 16.

Senaste inläggen

Sommarvattnet är igång!

Efter att ha arbetat med och åtgärdat några läckor och en trasig vattenpump, meddelar nu vattenansvariga att sommarvattnet är igång och att alla medlemmar därmed

Läs mer »

© Copyright 2023Älvsala Nya Tomtägareförening