Älvsala
NYA TOMTÄGAREFÖRENING

Nyheter

ÄNT och ÄVF söker ordförande och kassör!!

Våra föreningar Älvsala Nya Tomtägareförening och Älvsala Vägförening, saknar just nu kandidater till posterna som ordförande och kassör. Detta är helt centrala poster för våra föreningar, som vi inte kan fungera utan. Valberdningan har gjort ett gediget arbete under året med att försöka finna kandidater till dess viktiga funktioner, men ännu ej lyckats hitta dessa.

Det är av stor vikt att vi kan välja en ny ordförande och kassör på ordinarie stämma, och vi ber därför alla medlemmar att noga tänka igenom möjligheten att antingen själv ställa upp som ordförande och kassör eller att tipsa om någon lämplig person. Det är intressant och utvecklande att arbeta i styrelsen, och vi har alla begränsat med tid till förfogande. Det finns bra kompetens och resurser i övrigt, så för en person med rätt erfarenhet och prioriteringsförmåga är det inte omöjligt att hinna med detta uppdrag.

Vi ber er som kan tänka er ett uppdrag som ordförande eller kassör, eller tipsa om någon, att ta kontakt med valberedningen på e-post valberedningen@alvsala.se .

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Senaste inläggen

© Copyright 2024Älvsala Nya Tomtägareförening