Älvsala
NYA TOMTÄGAREFÖRENING

Nyheter

50-årsjubileet

Föreningens 50-årsjubileum firades den 11 september med en fin festdag med många glada medlemmar som närvarade och deltog i alla aktiviteter och åt hamburgare eller indiskt till middag. Barnen var glada åt fiskdammen och föreställningen med Magic Thor och Miss Monette, och de vuxna ägnade sig med stort intresse åt kulturvandring och utställning. Vädergudarna var med oss – fint väder under dagen och de första regnstänken kom först när bandet spelade sista låten.

Festkommittén

Stort tack till er alla som deltog i firandet – och till Festkommittén som ordnat så trevligt program och till Historiegruppen för deras arbete med material till utställning och kulturvandring.

Fler bilder från firandet finns i Galleriet. Festfotograf var Lars-Erik Angeklint och den fina portalen är byggd av Magnus Gamberg.

Senaste inläggen

© Copyright 2024Älvsala Nya Tomtägareförening