Välkommen till Älvsala nya tomtägareförening!

Älvsala är vackert beläget Stockholms mellersta skärgård, granne med Bullandö Marina, på Värmdölandet. Från Stockholm och hit är det knappt fyra mil med möjlighet till direktbuss 440 från Slussen. 

Älvsala Nya Tomtägareförening (ÄNT) består av cirka 260 hushåll, spridda över 14 vägar. Alla som äger fastighet i Västra Älvsala måste vara medlemmar i ÄNT och Älvsala vägförening. Vid ägarbyte ska medlemskap anmälas av säljaren, Här kan du registrera ägarbyte.

En årsavgift, som beslutas av årsstämman, betalas till båda föreningarna. För närvarande ligger avgifterna på 1300 kr för ÄNT respektive 1500 kr för vägföreningen. För båplats tillkommer ytterligare 2000 kr. Avgifterna går till underhåll och investeringar i de intressen som ÄNT äger och förvaltar så som vattentäkter, vattenverk med distributionsledningar för sommarvatten, båtbryggor, förrådsbyggnad, fotbollsplan, badplats m.m.

Här finner du vägbeskrivning och karta över området.

Om du är ny i föreningen rekommenderar vi att du läser igenom informationen på hemsidan. Om frågor kvarstår är du varmt välkommen att mejla styrelsen på kontakt@alvsala.se